Randevu Al
Amerikadan Gayrimenkul Yatırımı
Amerikadan Gayrimenkul Yatırımı

Trusa firması Türkiye’de bulunan yatırımcıların Amerika’da almak istedikleri ikinci el müstakil evler konusunda satın alma işlemini gerçekleştirmektedir. Yatırımcılar adına hem satın alma hem de yönetim süreci takibini yapan firma sayesinde yatırımcılar da yüksek kira gelirlerinin sahibi olabilmektedir.

 

Bir Amerika kuruluşu olan TRUSA firması, yatırımcılara Amerika’da aldıkları ikinci el evlerle ilgili kiracı garanti sunmakla beraber yatırımcıların elinde bulunan ikinci el evlerin satışına da yardımcı olmaktadır.

 

Türkiye’de bulunan yatırımcıların Amerika’da ev alması bazı durumlarda zor gibi gözükebilir. Fakat Trusa firması sayesinde bu zorluklar anında avantajlı fırsatlara çevrilmektedir. Bireysel olarak gelecek yatırımcılara hem satın alma konusunda hem de yatırım sürecinde yardımcı olan firma, yatırımcıların maddi durumlarına göre emlak hizmeti yanından yatırım danışmanlığı hizmeti de vermektedir. Bu sayede müşteriler diledikleri yerden gayrimenkul yatırımlarını takip edebilir, kısa sürede yüksek kira getirileri sayesinde kazanç kapısını aralayabilir.

Katalog
TRUSA Invesment Management:
Merhaba,
Whatsapp üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.
10:51
Görüşmeyi Başlat