Randevu Al
Trusa İle Amerika'dan Ev Almanın Avantajları
Trusa İle Amerika'dan Ev Almanın Avantajları

Trusa, Türkiye'deki yatırımcıların Amerikadan ev almak istediklerinde satın alma ve sonrasındaki yönetim (takip ve kiralama) hizmetlerinin tamamını sağlayan, avantaj dolu bir hizmettir. 2005 yılında Amerika'da kurulan Trusa, günümüzün emlak sektöründe, kiracıları garanti olan ikinci el ev satma işlemini gerçekleştiren tek firmadır.

 

 Bireysel müşterilerin dışında, aynı zamanda Türkiye firmalarının da kiracısı garantili olan ev satışı işlemlerini gerçekleştirmektedir. Kısaca Amerikadan ev almak istediğinizde, alım işlemleriniz başka firmalarla başlasa da, Trusa ile devam edebilmektedir. Tüm bu nedenlerden göz önünde bulundurulduğunda, güçlü bir alt yapıya sahip olan Trusa ile kiracısı garantili ikinci el ev alma, Amerikada yatırım yapmanın en mantıklı yoludur.

 

 - Alacağınız gayrimenkul evinizin tapusu sizi adınıza çıkar. E-mail ile kopyası size ulaştırıldıktan sonra, kargoyla orijinal tapunuz size ulaşır.

 

 - Türkiye'de alacağınız evin kira getirisinin yaklaşık 3 katını Amerikada yatırım yaparak, dolar hesabınıza alabilirsiniz. Ayrıca evinizi kiraya vermenizin Trusa ile garantili yolu var.

 

 - Evinizi aldıktan sonra takip işlemleriyle uğraşmanıza gerek kalmıyor. Sizin adınıza Trusa tüm bu işlemleri profesyonel ekibiyle gerçekleştirmektedir. Yani kiranızı bile Trusa dolarla hesabınıza aktarıyor.

 

 - Hangi ülkede yaşıyorsanız yaşayın, kira getiriniz banka hesaplarınıza Amerikan doları şeklinde yatırılıyor.

 

 Bütün ev alma işlemlerinizde olduğu gibi, Trusa Amerikan vatandaşı olmak istemeniz durumunda, sizi profesyonel ekiplere yönlendirebilir. İsterseniz Trusa aracılığıyla yüksek kira getirileri kazanabilirsiniz.

Katalog
TRUSA Invesment Management:
Merhaba,
Whatsapp üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.
02:34
Görüşmeyi Başlat