Randevu Al
Amerikada Gayrimenkul Yatırımı!
Amerikada Gayrimenkul Yatırımı!

 Amerika'da yatırım yapmanın en doğru yollarından biri gayrimenkul alım satım işlemleridir. Trusa bu alanda lider bir marka olduğundan, sizin adınıza tüm işlemleri yapabilmektedir. Amerikadan ev nasıl alınır sorusuna cevap vermek gerekirse, Trusa aracılığıyla alınır denilebilir.

Amerikada gayrimenkul yatırımı yapmak için yapmanız gerekenler

7 Kısa adımda size yardımcı oluyoruz.

 

1. EVİMİZİ BULALIM

Trusa Investment Management portföyü her gün yenilenmektedir. Yatırım listemiz, geri dönüşünün en hızlı olduğu evlerden oluşmaktadır. Şimdi gelin listemizde olan veya olmayan size en uygun evi bulalım.

 

 

 

2. ALIM TALEBİMİZİ BİLDİRELİM

Artık evimizi bulduk ve şimdi talebimizi bildirebiliriz. Ev alım talebimizin gerçekleşebilmesi ve alım işlemlerinin başlayabilmesi için $25 Bin kapora yatırmanız gerekir.

 

3. EKSPERTİZ ZİYARETİ

Talep ettiğimiz ev için 10 gün içerisinde ekspertiz yaptıralım. Ekspertiz raporu, evi aldıktan sonra çıkabilecek masrafları bize gösterecek olan rapordur. Ekspertiz sonrasında ev için acil yapılması gereken bir tadilat var ise bu tadilat raporu ışığında satıcıdan tadilatları yapmasını isteyeceğiz. Ekspertiz ücreti 250 – 450 Dolar arası değişmekte olup alıcı tarafından ödenir.

 

4. KONTROL

Ekspertiz sonrası yapılması gereken tüm yenilemelerin yapıldığını kontrol ettirelim.

 

5. TAPU TRANSFER RANDEVUSU

Avukatınızın tapu dairesinden alacağı transfer randevu ardından, kalan bakiyenin ödenmesi.

 

6. EVİNİZ ADINIZA KAYIT OLDU

Yeni eviniz hayırlı olsun. Artık tapunuz adınıza geçti. Anahtarlarımızı teslim alıyor veya kiracımıza teslim ediyoruz. (Trusa komisyonu bu adımda ödenir %5).

 

7. KİRANIZI ALMAYA BAŞLAYIN

Satışın tamamlanmasının hemen ardından, 2 iş günü içerisinde ilk kiranızın hesabınıza yatırılması.

 

 

NOT:

 

Ev alım süreci, yaklaşık 30 gündür.

Amerikan vatandaşları ve yabancı alıcılar için süre aynıdır.

Depozito ödemesi ardından, yetkilimiz ile Amerikan konsolosluğuna yapacağınız ziyaret ile pasaportunuzun “Certified Copy - Orjinal kopyası”’nı almamız ve Amerika’daki avukatlarımıza ulaştırarak işlemlerin devamını sağlamamız gerekmektedir.

Katalog
TRUSA Invesment Management:
Merhaba,
Whatsapp üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.
02:30
Görüşmeyi Başlat